Що подарувати на річницю весілля?

1 відгук03 бер 2021
Helen Garcia

Менеджер по польотах Gogolev Aero

Зміст статті


Знайти цікавий подарунок на річницю весілля - завдання не з простих. Якщо мова йде про вашу другу половинку - потрібно романтичний презент, зворушливий і значимий. Якщо ж ви запрошені до друзів, або рідних - потрібно підібрати подарунок для подружжя, в якому співпадуть їхні погляди і захоплення. Щоб не захаращувати будинок щасливої родини непотрібними речами, агентство вражень Donum Present пропонує вам підбірку класних, корисних і незвичайних подарунків. Дізнайтеся, що можна подарувати на річницю весілля, щоб викликати справжнє захоплення.

Що подарувати чоловікові на річницю весілля?

Річниця весілля - це особисте і сімейне свято, коли відзначається одна з найбільш значущих подій в житті пари. Незважаючи на те, що чоловіки в цьому плані менш сентиментальні, їм також приємно, отримувати подарунки від своєї другої половинки. Буває складно придумати, що можна подарувати на день весілля чоловікові. З кожним роком ви дізнаєтеся його все більше, тим часом вже зроблено багато сюрпризів. Ми підкажемо, як перетворити цей день в справжнє свято, а не зробити чергову позначку в паспорті. І в цьому вам допоможе:

  • Романтична вечеря ресторані, ви також можете сміливо здивувати кохану кулінарними шедеврами власного приготування.
  • Вітається подарунок на річницю весілля, з проявом турботи, наприклад шкіряне портмоне, елегантна парасолька, улюблені парфуми.
  • Спільний відпочинок в сауні, де можна розслабитися, відзначити дату удвох, втікши від турбот і оточення.
  • Увага до його хобі - піднесіть колекційний напій, рідкісну монету, спінінг з останніми «наворотами», набір інструментів або майстер-клас зі стрільби, якщо чоловік мисливець.

Що подарувати чоловікові на річницю весілля 1 рік


Якщо наближається перша річниця, значить ви на тому етапі, коли тільки починають будуватися ваші сімейні цінності і традиції. І балувати один одного недорогими, але приємними подарунками, це «правильна думка», яка з часом стане звичкою і допоможе розвивати ваші відносини. Що подарувати на першу річницю весілля чоловікові, щоб йому сподобалося? Дамо вам маленьку підказку - цю дату називають ситцеве весілля, і багато хто воліє дарувати вироби з текстилю, наприклад, іменний халат, незвичайний фартух, постільна білизна з романтичними завданнями. В атмосферу такого свята відмінно впишеться:

Що подарувати чоловікові на річницю весілля 5 років?

П'ятирічний ювілей ще називають дерев'яним весіллям. І в це свято зазвичай дарують все, що пов'язано з виробами з дерева, наприклад

  • Сімейний фотоколаж;
  • Вічний календар: сенсорний або з натурального дерева;
  • Глобус-бар;
  • Аксесуари ручної роботи.

Врахуйте, що ви разом вже досить довгий час, щоб добре дізнатися звички один одного і підготувати презент конкретно для нього.

  • Смарт-браслет, для чоловіка, який веде активний спосіб життя.
  • Стіл трансформер для ноутбука, якщо чоловік багато працює вдома;
  • Тест драйв квадрокоптера для поціновувача електроніки;
  • Електрогриль чоловікам, які люблять готувати;
  • Майстер-клас від тренера або бізнес-коуча чоловікові, який прагне до нових знань.
  • Автомобільний пилосос або детейлінг для авто - чоловікові, який стежить за порядком в автомобілі.

Що подарувати на річницю весілля 5 років для чоловіка романтика? У нашому каталозі повно варіантів, рекомендуємо романтичну прогулянку на яхті, політ на літаку над Києвом для двох або ніч у готелі люкс.

Що подарувати чоловікові на річницю весілля 10 років?


Коли пара святкує 10 років, можна впевнено говорити, що вони "знайшли один одного", повністю сформувались, як сім'я. Їх шлях до цього моменту був сповнений злетів, труднощів, сюрпризів і веселощів. Десяту річницю називають олов'яний або рожевий ювілей. І подружжя в таке свято зазвичай не скупляться на подарунки. Так, що подарувати на річницю весілля 10 років коханому чоловікові? Читаємо далі:

Що подарувати дружині на річницю весілля?

Від ситцевої, паперової та до золотої ... У річницю весілля подружжя дякують один одному за відданість, турботу і любов. У цей святковий день дуже важливо створити романтичну атмосферу. Що дарують на річниці весілля дружинам в Україні? Деякі чоловіки прагнуть побалувати кохану спільним відпочинком, будь то в теплих країнах, в горах, біля озера або в якомусь закладі. Хтось стрибає разом з парашутом і літає на повітряній кулі. Є чоловіки, які прагнуть розвантажити будні коханої, оточивши її хорошою побутовою технікою. Існують сім'ї, які кожну річницю влаштовують оригінальні побачення, наприклад, в чані, в стилі лофт, біля моста, на теплоході, на 23 поверсі. Як бачите, варіанти вражають.

Що подарувати дружині на річницю весілля 1 рік?


Перший ювілей найзворушливіший і важливий для дружини. Як її здивувати, надихнути і зміцнити почуття? Нагадуємо оригінальний подарунок на рік весілля:

Що подарувати дружині на річницю весілля 10 років?

Цілих 10 років сімейних відносин вона поруч з вами, підтримує, піклується і любить. Що подарувати на річницю весілля 1 рік ми вже розібралися, а тепер розповімо як красиво привітати кохану з 10-м ювілеєм. На цю річницю прийнято дарувати величезні букети троянд, влаштовувати побачення з пелюстками, обмінюватися клятвами і оновлювати свої обручки. Ви також можете вибрати:

Що подарувати батькам на річницю весілля?


Батьки – найбільш значимі люди в нашому житті. На спільну річницю хочеться зробити не просто приємний подарунок, а справжній сюрприз, який продемонструє, наскільки вони любимі і шановані. Що подарувати батькам на річницю весілля недорого?

Що подарувати батькам на річницю весілля 25 років?

Батьки разом цілих 25 років. Ці відносини для вас приклад, вони цінують, підтримують і поважають один одного. У той же час, вони досить молоді і підкорюють нові вершини. На срібний ювілей прийнято дарувати подарунки з цього дорогоцінного металу:

  • Парні прикраси;
  • Столове приладдя;
  • Вінтажні аксесуари;
  • Ікони в срібних рамах;
  • Настінний годинник.

Якщо ваші батьки віддають перевагу більш сучасним презентам, то в подарунок для сімейної пари на річницю можна замовити сертифікат на парний майстер-клас, кулінарнийтворчийпрогулянку на катері по Дніпру або вечір фондю для двох

Що подарувати батькам на річницю весілля 30 років?

Якщо 20 років спільного життя - це порцелянове весілля, то 30 річний ювілей називають перловим весіллям. Традиційно для такого випадку вибираються подарунки, декоровані перлами або в перламутровому кольорі:

  • Свічники,
  • Сімейне дерево;
  • Світильник в формі перлини;
  • Статуетки з перлами;
  • Фоторамки.

Звичайно ж, батьки на відмовляться від більш сучасних презентів, таких як: поїздка і прогулянка в заповіднику Межигір'я похід в турецький хамамвечеря в українському ресторані

Що подарувати на річницю весілля друзям?


Якщо молода людина, подруга, або ваші спільні друзі запросили на свій маленький ювілей, значить потрібно придумати, як їх красиво привітати. Подумайте, що об'єднує цих людей? Може вони обожнюють смачну каву, займаються гончарством або графікою? Замовте для них парні уроки в цьому напрямку. Що подарувати дітям на річницю весілля? Є багато розваг для сучасних пар: аквапарк, польоти на паратрайку, боулінг, катання на позашляховику, гідроцикли і джампінг. Подарунки друзям на річницю весілля можуть бути романтичними. Вибирайте сертифікат на побачення в джакузі залі, рибному, м'ясному закладі або модній кондитерській. Цей сюрприз виділиться і точно їм запам'ятається. Тепер ви знаєте, як підготуватися до майбутнього свята, доставити найбільш щирі емоції близьким і дорогим для вас людям. Вам сподобалися наші подарунки на річницю? Який із сюрпризів самий вражаючий і який обрали би ви? Діліться думкою, залишайте свої коментарі.

  • Илья
    01 бер 2021

    Дарил впечатление ужин на крыше с видом на Киев, моя жена осталазь под впечатлением, спасибо за оперативную организацию!

    01 бер 2021

Найкращі підбірки для вас

підбірка вражень
Враження для великої компанії
підбірка вражень
Готуйте з преміальними шеф-кухарями
підбірка вражень
Екстремальні вихідні
підбірка вражень
Spa і масажі
підбірка вражень
Розваги для всієї сім’ї