Куди піти з дівчиною в Києві?

2 відгуки23 лип 2020
Helen Garcia

Менеджер по польотах Gogolev Aero


Зміст статті

ТОП 10 місць куди піти погуляти з дівчиною в Києві?

В житті не так багато подій, до яких чоловіки ретельно готуються. Але, якщо мова заходить про перше побачення, хочеться щоб все пройшло ідеально. Як не переборщити з залицяннями, вразити та заінтригувати дівчину? Магазин подарунків Donum ділиться секретами ідеального побачення. Сьогодні ми підкажемо вам, куди можна піти з дівчиною в Києві, щоб ця зустріч принесла тільки приємні враження.

Куди зводити дівчину на побачення влітку?

Вибрати цікаве місце для побачення можна фактично в будь-яку пору року, але саме літні місяці - це період яскравих та насичених заходів для двох. Які у вас є варіанти?

  1. Романтичний вечір на даху будинку;
  2. Прогулянка на катері по Дніпру;
  3. Побачення в Маріїнському парку.

Вечір на даху висотки

У Києві повно багатоповерхівок і з них відкривається захоплюючий вид. Чим не ідея для першого побачення? Те, що ви вибрали оригінальне місце, вже буде невеликим плюсом, демонструючи вашу винахідливість і увагу до деталей. Вишуканий фуршет, приглушене світло, пледи та мерехтіння ліхтариків міста подарують вам незабутній вечір.

Найкраще місце для побачення на даху - м. Осокорки, вул. Шумського, 5. Тут відкривається чудовий вид на Дніпро і правий берег. Це дійсно зворушливо та романтично.

Прогулянка на катері по Дніпру

Влаштувати невеличкий круїз по Дніпровській затоці - мабуть, краще рішення для спекотного дня. Перебуваючи на палубі розкішного катера, ви зможете поспілкуватися, пізнати один одного та насолодитись красивою панорамою рідного міста. Більш того, щоб організувати таке побачення, навіть не потрібно залишати межі Києва. Всього в 10 хвилинах їзди від Хрещатика розташований парк Муромець і яхт-клуб «Червона Калина». Це унікальний куточок природи для вишуканого відпочинку. Гарантуємо - атмосфера на яхті дозволить забути про все, розслабитися і чудово провести час.

Побачення в Маріїнському парку

Для тих, хто не знає, як провести час з дівчиною в Києві, нагадаємо, що це місто ідеально підходить для романтичних прогулянок. Маріїнський парк - найпопулярніший парк столиці. Він заворожує великою кількістю каштанів та інших різноманітних дерев, і займає величезну площу. Велика оглядова площадка дозволить вам насолодитися видами:

  • Дніпра,
  • київських пагорбів,
  • лівого берега столиці.

Затишні лавочки, прохолодне морозиво або освіжаючий коктейль сприятимуть легкій невимушеній бесіді і дозволять вам розкритися.

Куди зводити дівчину восени?

Осінь - прекрасна пора для кохання і романтики.

Навіть, якщо погода випробовує ваше терпіння, теплі почуття здатні творити дива.

Наступні ідеї для побачень точно підігріють інтерес один до одного:

  1. Екскурсія Поділ з келихом вина;
  2. Романтичний кіновечір в Києві.

Екскурсія Поділ з келихом вина

Як писав Омар Хайям: "Вино заборонено, та є чотири «но»: Дивлячись хто, з ким, коли та чи у міру п'є вино."

Така екскурсія якнайкраще підходить для цього висловлювання. Захоплююча прогулянка по Києву принесе вашій парі багато пізнавальної інформації та тем для цікавих розмов. Ви також дізнаєтесь київську історію виноробства, побачите колоритні дворики столиці та старий млин. Келих хорошого вина подарує блиск в очах і зробить атмосферу набагато теплішою. Місце проведення екскурсії - м. Поштова площа, вул. Сагайдачного, 11. Організатор - інтернет-магазин Donum і компанія Цікавий Київ.

Романтичний кіновечір в Києві

Відмінне побачення для справжніх цінителів хороших фільмів. Ні, не думайте - це не звичайний вечір у кіно з цілим натовпом інших людей. Тут тільки ви вдвох і особиста кімната з великим кінотеатром та зручним диваном. Вибирайте будь-який фільм на свій розсуд. Романтичну атмосферу забезпечать:

  • приглушене світло;
  • наявність свічок;
  • пелюстки троянд на підлозі;
  • живі квіти;
  • фуршет з шампанським і фруктами.

Один такий кіносеанс триває приблизно 2,5 години. Цього часу вистачить і на перегляд фільму, і на розмови для закоханих. Місце проведення побачення - м. Контрактова Площа, вул. Боричів Тік, 30.

Куди сходити з дівчиною в Києві взимку?

Морозна погода - аж ніяк не перепона для романтичного настрою. Взимку люди теж закохуються. І, не повірите, навіть ходять на найромантичніші заходи. І спеціально для такого випадку ми підібрали кілька дійсно гарячих побачень.

  1. Дегустація вина та сиру для двох,
  2. Спа для двох,
  3. Квест для двох.

Дегустація вина та сиру для двох

Як ви ставитесь до того, щоб провести незабутній вечір з дівчиною в кращому винному бутику LE KOMORA? П'янкий аромат вина, легкі закуски, затишна обстановка та відмінні історії. Ви навчитесь розбиратися в смаках вина, ароматах і сортах цього напою. Така атмосфера дійсно зближує та розслабляє. І, повірте, дівчат не кожен день запрошують на такі вражаючі дегустації. Місце проведення - м. Театральна, вул. Пушкінська, 2-4 / 7.

Спа для двох

Це ідеальне побачення для пари, яка вже знаходиться в стосунках. Якщо всі класичні варіанти ви вже спробували - значить потрібно дивувати дівчину чимось оригінальним. Чому б не влаштувати вечір романтики і релаксу в розкішному Spa VANILLA-SKY? Це те, що зведе з розуму будь-яку дівчину, допомагаючи їй розслабитись та розкритись. Місце проведення - м. Золоті Ворота, вул. Рейтарська, 2.

Які види Спа користуються успіхом?

Цього року найпопулярнішими видами Спа-процедур для закоханих виявилися:

  • Релаксуючий масаж для двох
  • Масаж в повній темряві для двох
  • СПА-Програма "Ейфорія для двох" з фінською сауною і аромамасажем
  • Тайський СПА для двох
  • Джакузі зал для пари.

Квест для двох

Організувати побачення в форматі квесту - відмінна ідея, якщо поруч з вами сучасна та цікава дівчина. Тематика сучасних квест-кімнат може бути найрізноманітнішою:

  • Лара Крофт,
  • ілюзіоніст;
  • 6-е відчуття;
  • двадцять одне;
  • 50 відтінків сірого.

Вирішуючи різні загадки і головоломки, у вас буде достатньо часу, щоб поспілкуватись і поспостерігати за поведінкою другої половинки.

Для чоловіка - це шанс виступити героєм перед обраницею, зачарувати її своїм розумом та кмітливістю.

До речі, організувати таке побачення можна і самостійно, головне - зважитися.

Де погуляти в Києві з дівчиною навесні?

Весна - чудовий час для нових знайомств і приголомшливих побачень. Сніг уже давно розтанув, на вулиці навіть пахне зовсім по-іншому. Все навколо говорить про те, що прийшла пора справжньої романтики. Звичайно ж, ми підготували для вас варіанти зворушливих і ніжних побачень, здатних розтопити будь-яке жіноче серце.

  1. Романтична вечеря в оранжереї,
  2. Романтична вечеря в лісі з прогулянкою на конях.

Романтична вечеря в оранжереї

Фото 1. Романтический ужин в оранжерее.jpgДівчата люблять квіти. Як ви ставитеся до того, щоб подарувати їй не просто букет, а цілий вечір в оточенні екзотичної природи і квітучих рослин оранжереї? Тонкі аромати, романтична прогулянка, ідеально сервірований стіл - кращий варіант для вашої першої зустрічі. Місце проведення - м. Дружби Народів, вул. Тімірязєвська, 1, Ботанічний сад ім. М. М. Гришка.

Романтична вечеря в лісі з прогулянкою на конях

Коні - дивовижні тварини, дивлячись на які відчуваєш виключно приємні емоції. Якщо ваша половинка - дівчина чуйна та зворушлива, ви точно зможете її вразити таким приголомшливим побаченням. Кінна прогулянка по парку приведе вас на невелику галявину з красиво накритим столом та букетом квітів для дівчини.

Пелюстки троянд, шампанське, солодкі десерти - якраз те, що потрібно після холодної зими.

Приємним доповненням до вечора стане професійна фотосесія. Місце проведення - м. Мінська, вул. Вишгородська 85а, Кінно-прогулянкова база "Набіг".

Що ще потрібно для ідеального побачення в столиці?

Фото 12. Что еще нужно для идеального свидания.jpg

Зрозуміло, що важливо куди вести дівчину погуляти в Києві, але, друзі, не тільки це визначає успіх побачення. Думаєте, що щось прогавили? Зовсім ні. Ми ж тільки нагадаємо, що результат зустрічі багато в чому залежить від вас. Посмішка, доброзичливість, інтерес до дівчини, яка вам сподобалася - це теж обов'язкова частина побачення. Важливо проявляти увагу, але не бути занадто наполегливим, особливо якщо це перша зустріч.

Відкиньте шаблони та стереотипи, будьте собою і насолоджуйтесь один одним!

  • Максим
    12 лют 2020

    Были с девушкой на романтическом ужине на крыше, ей очень понравилось. Все было вкусно и неожиданно красиво!

    12 лют 2020
  • Ангелина
    28 січ 2020

    Спа по Турецки в Золотом Хаммаме очень понравилось, мы с мужем безумно довольны как салоном так и процедурой)))

    28 січ 2020

Найкращі підбірки для вас

підбірка вражень
Враження для великої компанії
підбірка вражень
Готуйте з преміальними шеф-кухарями
підбірка вражень
Екстремальні вихідні
підбірка вражень
Spa і масажі
підбірка вражень
Розваги для всієї сім’ї